VOUCHERY
Hotel**** Medical Spa Malinowy Dwór

Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.4Średnia Opinia

Agata "REWELACJA!!!!"
5/5
Super hotel, w którym panuje cisza i spokój. Bardzo dobre jedzenie. Basen,sauna oraz spa nie ma się do czego przyczepić. Pokoje duże i czyste. Duże wygodne łóżka.
Ogromny parking. Personel bardzo uprzejmy i miły.

Pobyt: marcu 2016, wyjazd we dwoje


B N "SUUUUUUUUUUUUUUUper"
5/5
Miło ,czysto,schludnie,przestronny pokój z wygodnym łóżkiem smaczne jedzenie i spory wybór usług SPA .Panie masażystki bardzo miłe. Kto się tam wybierze nie będzie żałował spędzonego tam czasu. POLECAM
Marzena "Przyjemny dwudniowy pobyt."
8.3/10
Niezwykle sympatyczny i zaangażowany w wykonywaną pracę personel. Czysto w pokojach,strefie saun i basenie. Śniadanie smaczne, różnorodne. Wieczorem koncert w kawiarni umilający pobyt.
Tomasz "Malinowe wakacje 2015 "
5.7/6
Gorąco polecam na wyjazd każdego rodzaju. Klimat hotelu sprawia, że każdy znajdzie "coś" dla siebie, co pozwoli na fantastyczny wypoczynek. Okolica idealna na piesze wycieczki oraz wycieczki rowerowe - bardzo dobrze przygotowane trasy MTB.
Jerzy
9.5/10
Hotel świadczy usługi na bardzo wysokim poziomie, jesteśmy zadowoleniu z zabiegów oraz pobytu. Basen oraz sauny to świetny dodatek do naszego pobytu. Hotel godny polecenia.
Elisabeth
9.5/10
Znakomita kuchnia!
Dorota
9/10
Piotr
10/10
Nowe ekspresy do kawy przy śniadaniu
Piotr
9.5/10
Marcin
10/10
Joanna
10/10
Bardzo dobra kuchnia, miła obsługa, ogólnie jesteśmy b zadowoleni.
Anna
10/10
Zaopiekowanie się gościem w centrum SPA i Fizjoterapii, punktualność i świetne rozplanowanie zabiegów, pełen profesjonalizm ich wykonania pozwolil odnaleźć spokój i ukojenie po intensywnym wysiłku
Marek
10/10
wyżywienie
Maciej
10/10
Jolanta
10/10
świetny basen, spa, ogólnie SUPER hotel pod każdym względem
Rajmund
10/10
Już opinie napisałem
Piotr
9.2/10
świetne dania w restauracji i strefa spa
Joanna
7/10
wyposażenie SPA
Robert
9.5/10
Bardzo dobre jedzenie
marek
8.3/10
Marta
9.3/10
Jacuzzi na tarasie, koncert w kawiarni, pyszne jedzenie, duży wybór posiłków.
Robert
9.3/10
Miła obsługa oraz bardzo dobre jedzenie.Kucharz z dużym poczuciem smaku
Tomasz
9.5/10
Położenie, kameralność i cisza
Dorota
9.8/10
Bardzo miła obsługa , zawsze uśmiechnięta , super jest przyjechać po raz któryś i spotkać tych samych ludzi z obsługi; dzięki temu czujemy się jak u siebie ! :)
Anna
9.2/10
Spa, basen, jacuzzi
Magdalena
8.3/10
Pokoje czyste z bardzo wygodnymi łóżkami.
Kuchnia bardzo dobra.
Elżbieta
9.8/10
Spokoj czystosc
Sylwia
10/10
Wszystko było super
Joanna
10/10
Niesamowicie miła obsługa, standard hotelu na wysokim poziomie
Jolanta
9.7/10
Anna
9.5/10
Wyżywienie, lokalizacja, personel, strefa wellness.
KAMILLA
10/10
Bardzo smaczne posiłki. Czystość w pokoju.
Stanisława
9.3/10
Czystość,cisza,wyżywienie,piękny koncert w sobotę.
Aneta
8.2/10
Bogusław
10/10
Strefa saun . Obsługa restauracji oraz kawiarni
Karol
10/10
Patryk
9.3/10
Piotr
10/10
Bożena
9/10
Bardzo miły personel.
Szczególnie dziękuję Panu (recepcjonistka nazwała go "techniczny"), który z własnej inicjatywy wymienił wypożyczony przeze mnie rower na inny - bardziej odpowiedni dla mnie.
Super masaże podwodne w basenie.
Smaczne i urozmaicone śniadania i kolacje (z obiadów nie korzystaliśmy)
Maria
10/10
Maria
9.3/10
Wyciszona atmosfera i wyzywienie.
Bogdan
10/10
Byliśmy w Malinowym Dworze po raz pierwszy i z pewnością nie ostatni :-)
MAŁGORZATA
8.8/10
wnętrze ,otoczenie ,spa
Joanna
9/10
Spa- bardzo dobrze rozplanowane pomieszczenia, czysto i przyjemnie . Troszkę za cuepła woda w basenie do pływania, ale topewnie ze względu na moźliwość masaży wodnych.
Małgorzata
9/10
Genialne jedzenie, przyjemny wystrój, bardzo miła i pomocna obsługa
Elzbieta
8.5/10
Piekna okollica i Wspaniala obsluga
Monika
10/10
bardzo dobre posiłki; duży basen; oferta dodatkowych ćwiczeń
Katarzyna
9.7/10
Jedzenie -produkty regionalne - konfitura malinowa - cud.
Krystian
9/10
Zuzanna
9.5/10
Basen i jakuzzi zewnętrzne oraz sauny.
Magdalena
9.7/10
Bardzo smaczne wyżywienie w formie szwedzkiego stołu z całkiem sporą ilością "lżejszych" opcji.
Zabiegi z pakietu na dobrym poziomie.
Duży plus za dostępność koców na tarasie.
Gabriel
9.7/10
Przepyszna kuchnia, sympatyczna obsługa
Dariusz
9.7/10
Bardzo ładny hotel, pięknie położony, z wygodnym parkingiem, kortem tenisowym i miłą obsługą.
Justyna
9.2/10
Rozmieszczenie pokoi i sal zabiegowych, spokój, położenie.
Laura
10/10
Aleksandra
10/10
Aleksandra
10/10
Joanna
9.2/10
otoczenie, uśmiechnięte panie serwisu sprzątającego, wyrafinowane posiłki
Monika
7.2/10
Elżbieta
9.7/10
Iwona
8/10
Joanna
10/10
Anna
10/10
Wszystko :)
Sylwia
10/10
Wyżywienie.
Anna
10/10
Andrzej
9.7/10
Dorota
8.7/10
Jerzy
9.8/10
Igor
7.5/10
Parking hotelowy na plus oraz brak dodatkowych opłat za parking. W hotelu panuje cisza i spokój. Widok z pokoju (z widokiem) jest względny, a pokoje spełniają ogólnoprzyjęte standardy. Szlafroki dają komfort poruszania się po hotelu i części basenowej czy SPA. Ogólnie wszystko na ok, dobra aura hotelu.
Michał
10/10
Bardzo przyjemne miejsce, do tego dobre jedzenie.
Aneta
9.3/10
wyżywienie
Artur
9.8/10
obsługa bardzo uczynna miła i kompetentna
Wojciech
10/10
bardzo dobre podejscie do gosci -indywidualne , uprzejmosc , profesjonalizm , empatia -poczawszy od recepcji , przez personel sprzatajacy, obslugę kelnerska .Bardzo dobra kuchnia -każdy znajdzie odpowiadające mu danie.Peronel fizjoterapii oraz spa empatyczny , o pełnym profesjonalizmie , wyrozumiały dla pacjentow
Alicja
10/10
Wspaniały basen i strefa SPA
Iwona
8/10
Lokalizacja z dala od miasta.
Ewelina
8.8/10
Życzliwy i uśmiechnięty personel, bardzo przyjazna atmosfera. Możliwość pobytu z pupilem.
Piotr
6/10
Jarogniew
10/10
Mariusz
9.7/10
Bardzo mila, spokojna atmosfera sprzyjajaca wypoczynkowi, czystosc. Troska o klienta. Kontakt z inicjatywy recepcji hotelu w sprawie spozycia kolacji w dniu przyjazdu poza godzinami w zwiazku z poznym przyjazdem.
Tadeusz
10/10
Beata
10/10
Ogólnie bardzo lubimy spędzać czas w Malinowym Dworze. Był to już nasz 5 pobyt w tym hotelu. Szczególnie miło nam się wypoczywa, gdy nie ma dzieci. Jest spokój, można się zrelaksować, zarówno podczas smacznych posiłków, słuchając relaksującej muzyki, po pobyt w SPA.
Katarzyna
9.7/10
PRZEMYSŁAW
10/10
bardzo dobry stosunek jakości do ceny
Marek
9.5/10
Ciekawy wystrój, interesująca restauracja, przyjazny personel.
Witold
10/10
wzystko
Artur
8.8/10
Małgorzata
9.3/10
mirosława
8.8/10
kameralnosc, możliwość zabrania zwierzaka,
Waldemar
9.3/10
Super położenie, bardzo dobre centrum basenowe i spa.
Urszula
9.7/10
Sprawność obsługi kelnerskiej, w szczególności szybkość sprzątania po gościach i przede wszystkim pyszne jedzenie z karty oraz naprawdę dobre i urozmaicone jedzenie w ramach bufetu.
Marta
9/10
Elżbieta
10/10
Barbara
10/10
Wszystko tak jak juz ocenialam w poprzedniej ankiecie
Cezary
7.3/10
Dorota
10/10
Przytulne pokoje, czyste i ładne łazienki oraz miła obsługa. Bardzo dobre wyżywienie , kelnerki dbające o uzupełnianie bufetu na bieżąco.
Mateusz
10/10
Bogusław
10/10
Maria
10/10
Jarosław/Marzena
9.3/10
Zdecydowanie zabiegi Spa. Stresa sauny tez nie ma co zarzucić . Pełen profesjonalizm
Maciej
9.5/10
Fenomenalne jedzenie w formie bufetu, bardzo fit. Przepyszne jedzenie z karty. Rewelacyjny widok. Niesamowita obsługa. Fajny kompleks sauny/jacuzzi/basen.
Wojciech
9.2/10
Nie korzystałem
Piotr
8.7/10
dobra kuchnia, przyjazna obsługa
Ryszard
10/10
WSZYSTKIE
Katarzyna
10/10
Bardzo smaczna kuchnia
Anna
9.2/10
Przestronny pokój, sauny, basen i przede wszystkim czysty hotel
Miłosz
8/10
Małgorzata
10/10
Kameralny hotel ,pomocny uśmiechnięty personel, wspaniałe aż za wspaniałe jedzenie.Profesjonalna obsługa medyczna terapeutów.
Poza tym przyroda wspaniałe lasy i pachnące powietrze co dla Krakusa b.istotne
DOMINIKA
9.7/10
Benedykt
9.3/10
Jakość przede wszystkim - wszędzie było widać dokładność i precyzję.
DARIA
10/10
Jadwiga
8.8/10
Dobre jedzenie i jej dobra jakość.
Wojciech
10/10
miły ,profesjonalny personel, bardzo dobra kuchnia ,położenie hotelu
Piotr
10/10
Gabriela
7.7/10
Malgorzata
10/10
Personel sympatyczny i zawsze gotowy do pomocy. Jestem zadowolona z pobytu i na pewno skorzystam jeszcze z oferty Hotelu.
Elżbieta
10/10
Mimo hotelu pełnego gości nie czuło sie tego przepelnienia w żadnym miejscu
Jaroaław
9.2/10
Przyjazna atmosfera w hotelu.
Krystyna
10/10
Wszystko !
Jolanta
10/10
KRZYSZTOF
9.2/10
Bogdan
9.3/10
Przyjemna atmosfer
Agnieszka
9.3/10
Leszek
9.3/10
Profesjonalna i miła obsługa
Czesław
9.8/10
koncert w sobotę w barze, parking, windy, rozkład komunikacyjny w hotelu, pokoje
Robert
9/10
Jadwiga
8.3/10
Czystosc,dobre jedzenie,puktualne, staranne zabiegi.Internet szybki.
Jerzy
9.5/10
Zwracam się z prośbą do służby finansowej, o odblokowanie anulowanej płatności kartą w kwocie 3508,00
Blokada ta, utrudnia mi płatności.
Polecam Malinowy Dwór znajomym i na listopadowe święto 2017r. będzie już rezerwacja trzecia, czekamy na brązową kartę.
Pozdrawiamy
J.M. Małolepszy
Krzysztof
7.7/10
Jacek
10/10
Paulina
9.2/10
przemiła obsługa, zewnętrzne jacuzzi, lokalizacja
RENATA
10/10
Teresa
10/10
wszystko
Alicja
8.5/10
Aleksandra
9.7/10
Julian
10/10
obsługa, komunikacja, atmosfera
Waldemar
10/10
Położenie, wielkość pokoju, widok z okna, miły personel, wygodny parking, bardzo dobre śniadania ( jajecznica doskonała!), smaczne posiłki, fajna atmosfera
RENATA
10/10
Profesjonalizm osób tam pracujących zapewniający super wypoczynek i poprawę kondycji .
Paweł
9.2/10
Olaf
9.8/10
Olaf
9.8/10
Wojciech
10/10
Lokalizacja i wszystko inne
Arkadiusz
9.5/10
Jarosław
5/10
Centrum SPA
Ewa
9.7/10
Hotel przyjemny, w pięknym miejscu. Przed hotelem są stoliki, gdzie można usiąść, pić kawę i delektować się pięknym krajobrazem. Obsługa bardzo miła. Byliśmy z półrocznym dzieckiem, w łazience wstawiono nam wanienkę do kąpieli maluszka. Otrzymaliśmy również czajnik, ponieważ nie ma go w standardowym wyposażeniu pokoju.
AGATA
9.7/10
profesjonalizm i życzliwość personelu hotelowego
Emilia
10/10
Wszystko mi się podoba.Zawsze jestem zachwycona poziomem obsługi i zabiegami na rehabilitacji.Naprawdę jest super.😄👍
ZYGMUNT
9.5/10
1. Super restauracja i bar, swietne drinki i slodkosci. Wspaniali kucharze ktorzy potrafia ucieszyc konsumenta!!. Fajna lokalizacja, na uboczu pozwalajaca sie wyciszyc. W hotelu nie ma raczej miejsca na duze szkolenia - przez co nie ma imprez do bialego rana, goscie nie sa narazeni na widoki ludzi pod wplywem alkoholu. To ogromna zaleta. Hotel choc nie jest maly gwarantuje cechy hotelu butikowego
Piotr
9.8/10
Miła obsługa, przyjacielska atmosfera i bardzo dobre wyżywienie.
JUSTYNA
10/10
Wszystko w hotelu spełniło moje oczekiwania. Fajne usytuowanie,przytulne, czyste pokoje, przemiła obsługa, bardzo smaczne wyżywienie. Wszystko na plus.
Witold
9.5/10
położenie, komfort, czystość
Ryszard
10/10
zabiegi, wyżywienie , pokój
Karol
10/10
Dagmara
10/10
Elżbieta
10/10
Przy hotelu pełnym gości wcale nie było tego czuć
Jarosław
8.3/10
leszek
10/10
zabiegi w spa ,bardzo dobre śniadania i obiady ,ciepła woda w basenie ,różne sauny ,miła obsługa ,codziennie sprzątane pokoje i przepiękny widok z okna
Wojciech
10/10
komfortowe czyste pokoje ,bardzo dobre różnorodne posiłki ,pomocny profesjonalny miły i uprzejmy personel ,położenie hotelu
Marta
9.3/10
zabiegi (SPA + REHA).
Grazyna
9.7/10
Wygodny hotel bardzo dobrze polozony z dala od halasu idealny na wypoczynek.
Jerzy
10/10
Bardzo zaciszne miejsce, spokój, błogość, odpoczynek. Przemiła obsługa i pyszne jedzenie.
Agnieszka
9.2/10
Basen i sauny-)
Emilia
9.3/10
Trening,gimnastyka w basenie, po prostu wszystko.Cisza i wielki spokój.Obsługa recepcji na fizjoterapii rewelacja.
Marcin
9.2/10
Obsługa restauracji, dobrze działający internet wi-fi, co nie jest normą w innych hotelach, basen
JUSTYNA
10/10
Wszystko zasługuje na duży plus.
Marta
9.8/10
Przemiła obsługa, hotel, basen, spa i przepyszne jedzenie.
Marcin
8.2/10
Przestronny pokój z pięknym widokiem
Barbara
9/10
Jakub
9.5/10
Lokalizacja (Sciezki rowerowe), basen i sauna finska. Jedzenie.
Joanna
10/10
Hotel bardzo gustownie urządzony,obsługa bardzo miła. Kąpiele w wodzie siarczkowej bardzo pomocne w bólach kręgosłupa,na pewno jeszcze wrócę. Serdecznie polecam . Joanna Sondaj
Michael
9.8/10
Był to nasz drugi pobyt w Malinowym Dworze i możemy powiedzieć, że poziom hotelu od ostatniego pobytu się nie obniżył i cały czas jest bardzo wysoki. Nasz pokój z balkonem był zawsze bardzo czysty, łóżka są wygodne. Byliśmy w innych hotelach SPA, a uważamy, że Malinowy Dwór jest najlepszym hotelem SPA w Polsce!
Emilia
9.7/10
Sauna,basen, ogólnie wszystko.
Magdalena
9.8/10
Wykwintna i zróżnicowana kuchnia.
Katarzyna
9.7/10
Bardzo dobre wyżywienie - super. Ładne pokoje, miła atmosfera.
Ryszard
10/10
Wszystko bardzo się podobało - wszystko jest na wysokim poziomie - minusów nie zauważyliśmy. Na pewno skorzystamy jeszcze nie jeden raz. Pozdrawiamy Podczaszyńscy.
dorota
10/10
Katarzyna
8.2/10
W szczególności kuchnia oraz świeżość stosowanych produktów.
Renata
9.7/10
Andrzej
8.3/10
Bardzo czysto w pokojach, korytarzach, kawiarni i restauracji. Bardzo miła obsługa.
Sławomir
10/10
Magdalena
9.7/10
Polecam hotel na weekendowy wypad! Naprawdę można podładować akumulatory!!! Cisza, spokój, lasy w około!
Maja
10/10
Wszystko na najwyższym poziomie.
Maja
10/10
Wszystko na najwyższym poziomie, super.
Maja
10/10
Super hotel, pełen profesjonalizm, wszystko na najwyższym poziomie.
Mariola
10/10
Wszystko.
Magdalena
9.3/10
Standard pokoi, wyżywienie najwyższej jakości, zawsze świeże i pięknie podane.
Joanna
8.5/10
Największym atutem hotelu jest dobrze wyszkolony i bardzo uprzejmy personel: na każdym kroku czuło się ich zainteresowanie i pomoc. Druga rzecz to dobry poziom obsługi hotelowej: przede wszystkim to, że doba hotelowa przy pobycie weekendowym kończy się o godz. 14, więc można jeszcze w niedzielę spędzić pół dnia w SPA, szlafroki w pokoju bez dopłaty,a ręczniki basenowe wymieniane każdorazowo na czyste. Dodatkowo internet dostępny w pokojowym TV - świetne! Gustowny wystrój całego hotelu i ładnie zagospodarowany teren zewnętrzny. Szereg drobiazgów, które składają się na miły wypoczynek.
Zbigniew
9/10
Helena
10/10
Dariusz
8.7/10
Profesjonalne Spa.
Justyna
6.5/10
Paulina
10/10
Wystrój hotelu, rozmaitość dań w restauracji, miła i profesjonalna obsługa.
Michał
9.7/10
Bardzo podobała nam się jakość zabiegów SPA, jak i podejście pracowników hotelu do nas jako gości, wraz z mężem mieliśmy wrażenie że podczas naszych zabiegów ale i nie tylko także podczas posiłków jesteśmy najważniejsi pomimo obecności innych gości. Według nas wszystko było tak się spodziewaliśmy.
Renata
9.5/10
Jadwiga
9/10
Czystość, kameralność, piękne widoki, kąpiele na świeżym powietrzu.
Agnieszka
9.2/10
Aleksander
9.3/10
Maja
10/10
Wszystko na najwyższym poziomie.
Maciej
9.5/10
Atmosfera bardzo dobra.
Agnieszka
10/10
Basen - jaccuzi na dworze, wysoki standard pokoi oraz całego hotelu, smaczne i urozmaicone posiłki, miła i sympatyczna obsługa, szeroki wachlarz zabiegów oraz duży wybór saun.
Malwina
9.5/10
Hotel po prostu piękny, elegancki, obsługa na wysokim poziomie. Wszyscy bardzo mili i pomocni. Hotel jest na uboczu, praktycznie 500 metrów od granicy czeskiej :) Jest tylko Malinowy Dwór, a wokół las i cisza :) I naprawdę nic nie więcej nie potrzeba, hotel zapewnia wszystko co niezbędne :)
Marzena
10/10
Wszystko.
Renata
9.7/10
Wszystko było super.
Krzysztof
10/10
Spa oraz Basen. Zabiegi na bardzo wysokim poziomie.
Warto dopłacić do apartamentu :-)
Jolanta
10/10
Profesjonalna obsługa, bardzo miła, ale nie nachalna. Spa na na wysokim poziomie, pyszne jedzenie, bardzo czysto w hotelu i w pokoju. Hotel naszym zdaniem warty polecenia.
Maciej
10/10
Paweł
8.8/10
Świetna część rekreacyjna tj. basen, sauny, jacuzzi.
Mateusz
9.5/10
Bardzo miła i pomocna obsługa, pomogą w realizacji nawet najbardziej wymyślnego prezentu dla małżonki :D
Stanisław
9.3/10
Lokalizacja obiektu jako ostoja spokoju i bliskości natury.
Ewa
10/10
Cisza, brak zasięgu telefonii komórkowej.
Małgorzata
9.3/10
basen

Oferty Specjalne

NOWOŚĆ !
szczegóły

Pakiet Indywidualny (min. 3 dni)

3-19 dni, od 360 zł /osoba/noc
NOWOŚĆ !
szczegóły

Pakiet Leczniczy (do 6 dni)

2-6 dni, od 513 zł /osoba/noc
NOWOŚĆ !
szczegóły

Pakiet Leczniczy (od 7 dni)

7-19 dni, od 494 zł /osoba/noc
Wszystkie Pakiety
Hotel**** Medical Spa Malinowy Dwór Świeradów - Zdrój/Czerniawa - Zdrój, Długa 10 (75) 738 10 00 (75) 738 10 00
Jesteśmy firmą która wspiera potrzebujących - nasz partner to Fundacja „Jesteśmy Blisko”

Nasze hotele

Pozostałe marki

Dojazd
Dojazd
Zadzwoń
Zadzwoń
Rezerwuj
Rezerwuj
menu menu